Video siin: Armastuse mitu keelt

Mis saaks ilusam olla kui täna oma sünnipäeval jagada teiega taas üht imelist päikeseloojanguaegset sessiooni. Kõige tähtsam asi elus on armastus oma nii mitmel erineval kujul kuidas ta meile väljendub. Mina olen oma elus nii õnnelik, et ma saan teha tööd, mis tuleb minu hingest ja mida ma niiväga armastan ning seda saan ma teha just tänu teile, kes te tulete minu kaamera ette ning usaldate mind neid klõpse tegema.

Ma olen parandamatu romantik ja mulle meeldib armastus. Mulle meeldivad suured tunded ning kirg suhetes, kus lubatakse oma tunnetel oma puhtaimal kujul voolata ning lubatakse endal tunda ning teisele inimesele ennast päriselt ja lõplikult avada ning sa tead, et sa võid ka kõige rumalamaid mõtteid teise inimesega jagada ning saate nende üle koos naerda. Kõik need imelised hetked, kus hommikul ärkad kalli inimese kõrval ja paned pea tema õlale või kallimale hommikul voodisse viidud kandik hommikusöögiga koos kohvi/tee joomisega, või kui üks teeb köögis süüa ja teine tuleb vaikselt võtab sult seljatagant ümbert kinni ning teeb kaelale vaikselt musi või et julged ringi käies käest/ümbert kinni hoida või sa armastad teise inimese juures temale mingeid omaseid liigutusi või kui te olete eemal ning sa juba ootad, et saaksid tema lähedust tunda või sa mõtled tema peale ja saadad vahepeal mõne vallatu sõnumi või hoopis naerate koos südamest nii, et kõhulihased on valusad või möödaminnes vaikselt riivad puudutusega jne jne. Ja minu jaoks on kõik see nii võrratu, kui ma saan kaameraga püüda neid hetki ja armastuse-tunded inimeste elus pildile jäädvustada erilisemal kujul, sest see on nii ilus ja eriline. Igatahes olge te kõik armastatud!

Paaripildid on armas kingitus iseendale kallimale ning võtke see ikka aegajalt ette. Ilus on panna koju seinale või kapi äärele pilte iseendist, mis möödaminnes alati sooja tunde tekitab.