Aga mis on sinu ettekääne ja enesepettus? Paar ülekilo, et sind pildistada ei saa? Või kõik need suvalised mobiiliga tehtud pildid mis on kaugel ilusast pildistamisstiilist, mille põhjal teed otsuse, et sa ei jää piltidele hea? Kindlasti veel sisesta endale, et sa pole pildistatav ning mõtle sada viga endale ise külge. Ma kindlasti vaidleks vastu, sest ka Big Girls Do Have Fun! Defenetly with me 😉 Kui sa tegelikult päriselt ei proovi ei saa sa ka kunagi teada. Ja kui sul mõni selline sõbranna, kes ka samu asju endast arvab, mis eelpool kirjas siis saada talle see link.

Ma alati tunnen suurt rõõmu selle üle, kui mu juurde julgevad tulla naised kes pole modellimõõtu ja ma nendele naistele ei jäta seda ka kunagi välja näitamata. Võib olla mõni vahest omaette imestab pildistamise ajal, et ma sellest tol hetkel ka siiralt rõõmu tunnen 😊. Mulle igatahes vormid meeldivad, mis on märk naiselikkusest nagu vana Rooma kujusid naistest vaadates kus ilus oli olla vormikas.

Ja milline rõõm oli sellist naist jälle vastu võtta ning ka sain loa pilte teilegi näidata. Kuna ma talle tegin enne pildistamist ka meigi, siis oli meil 45 minutit aega juttu rääkida nagu ikka. Ja teate kui tore oli kuulda meie vestluses selliseid lauseid: „Hakkasin iseenda naiselikkusega tegelema aasta tagasi. Kui sa oled elus kaotanud iseenda ära firmat juhtides nagu mees, pere eest hoolt kandes ning omamata grammigi aega kunagi iseenda jaoks. Nüüd ma võtan selle aja ning teen asju iseenda jaoks. Mul ei ole probleemi oma kehaga ja kui kellelegi ei meeldi siis ärgu vaadaku. Ma olen ju naine.“ Kas pole hea sellist infot kuulata naisterahva suust ja veel ägedam milline pildimaterjal temast tuli. Parem hilja kui mittekunagi jõuda kohale sinna, et ma olen eelkõige naine ja ma olen täisväärtuslik täpselt sellisena nagu ma olen.

Ja siis sa pildistad ja lood naisest sellise materjali saades näidata talle kui ilus ja naiselik ta omas kehas on ja täiesti suva on, et kas on neid ülekilosid või mitte, sest ollakse tegelikult ilus sellena kes ollakse. Naised ikka kipuvad ettekäändeid tooma, et enne ma ei saa lasta endast pilte teha kui ma olen paar kilo alla võtnud või trenni teinud. Vabandust aga ma pole siiani näinud ühtegi naist, kes oleks buduaaripiltide nimel ennast käsile võtnud ja midagi muutnud, sest inimene on piisavalt laisk, et väljuda oma mugavustsoonist ning tõsiselt endale eesmärke seada sellise asja nimel. Eesmärk peaks olema leppida iseennast armastama sellisena nagu oled ja alles siis saavad ka muud muutused hakata teoks saama. Seega kui oled mõelnud, et sa elus midagi tahaksid siis võta kätte ja tee ära ning ära põe ja mõtle üle😉. Elada ja nautida tuleb just praegu ja seda edasi lükata pole küll kuhugile. Ja muidugi see vanuse ettekääne ka, kuidagi arvatakse, et 40+ enam ei kõlba ja ei sobi ning see on mingi imelik piir siis piirid enda jaoks sead ainult sina ise. Käivad minu juures pildistamas ka 50+ naised, kes on kolm last sünnitanud, üles kasvatanud ja ise vanaemaks saanud.

NB! Kes veel mõtlevad see aasta tulla buduaari tegema siis nädalavahetustest on paar viimast aega kuni aasta lõpuni pakkuda oktoobris ja üks päev novembris. Nädala sees on hetkel veel veidi paremini aega valida ja jõulukingina tuleks hiljemalt kuu enne ära teha.