Ma arvan, et tegemist on ühe mu armsaima kliendiga, kes kunagi sattus minu juurde läbi tütre soovituse nende pulma pildistada, mida peale paarikümmet koosoldud aastat otsustati teha ning mida mõned aastad tagasi sai pildile püütud. Aga miks ma teda üheks armsaimaks pean on tema uskumatult tore suhtumine minusse ja mu töösse. Kuidas üks inimene on niivõrd toetav oma hoiakuga ja soe alati minu vastu ning taustal siin sõnumites, öeldes alati nii häid sõnu ja kui me piltide teemal suhtleme siis neid lendavaid südameid, kallistusi mida kõike veel minu poole ta hulgi saatnud on ja päriselus ikka kallistades ja alati hästi positiivne, toetav ja naeratav olles. Mõni naine lihtsalt on selline eriline, samas samal ajal hästi lihtne inimene, kellest sellist erilist headust ja optimismi alati välja kiirgab. 


Eelmine talv enne jõule meespool helistas mulle ja mõtles naisele tehe buduaarisessiooni jõulukingina minu juurde aga kuidagi too hetk jäi see asi katki. Võttis siis uuesti ühendust mõned kuud hiljem, et teha hoopis sünnipäevakingiks ning seekord sai asi ka teoks. Kohtusime mehega linnas ja andsin selle käistöökommidega kinkekarbi koos seal sees kinkekaardiga üle, märgates, et mees on vahepeal veidi õhukesemaks jäänud ja selgus, et naise eeskuju on nakatav ning nainegi pidavat üli tubli olema. Kuna kinkekaardid mul kehtivad 6 kuud siis alguses pidasime plaani suve keskel pildistada ja kõik oli paika pandud, kui mingi hetk ta kirjutas, et seekord ta ikka ei saa. Suve lõpus aga mees ütles naisele, peale siit mu mingi teksti lugemist, et kuule sul asi hakkab aeguma ja nüüd tuleb ära teha. Sai selle kuue kuu viimastel päevadel siis asi kätte võetud ja ka ära tehtud, mida ma tegelikult ise ka juba pikalt ootasin.


Kuna nad elavad stuudio lähedal siis mees ilusasti koos kõikide asjadega saatis naise mulle stuudiosse, avas ilusasti šampapudeli nautimiseks, kui hakkasin meiki-soengut tegema ning põnevil olles lahkus, ootama jäädes tulemust. Kaua ootama ei pidanud, sest mobiiliga tehtud pilte sai juba samal päeval näha. Minu jaoks alati nii rõõm vaadata inimesi, kes tõesti on nagu loodud üksteise jaoks ja kuidas nad teineteisele alati toeks on ja hetkes kohal. Imetlusväärne on tänapäeval näha pikki suhteid, kus on kokku kasvatud ja üksteist ikka veel samamoodi armastatakse ja hoitakse ning üksteisest hoolitakse ning head soovitakse.


Ja mina ise rõõmustan ja tunnen alati head meelt selle üle, et aina rohkem jõuab neid küpsemas eas naisi minu juurde, kelle lapsed juba suured ja oma elu peal või juba vanaemadki. Näidata nendele naistele seda oma lihtsat ilu, ilma muutmata neid kellekski, kes nad pole. Kehad, mis aastakümneid teinud läbi omad katsumused, kandnud lapsi, saanud ehk ka mingeid traumasid aga mis on naise siiani kandnud. Igas naises olenemata vanusest, kasvõi kortsudest, või nendest pehmetest voltidest, armidest saab leida oma ilu, päris ilu.