Anu saatis mulle meili ja kirjutas mulle nii: „Olen Teie fotosi vaadanud ja jälginud facebookis ja alati imetlenud neid. Ise olen mõelnud, et tahaks buduaari sessiooni teha, aga julgusest jääb puudu. Olen natuke priske, korpulentne või paksuke ja see on põhiline põhjus, miks see mõte on ainult mõtteks jäänud. Samas näen, et oskate ka sellise kehatüübiga naisest parima välja tuua. Tahaksin proovida enne-pärast sessiooni. Professionaal teeb soengu ja meigi ja see peaks andma parima tulemuse.“ Anu tuli, tegime meigi-soengu ning pildistasime ja siin on tulemus.

Ma ikka jätkuvalt olen arvamusel, et igat inimest on võimalik pildistada talle omasel moel. Ei ole olemas ebafotogeenilisust kuigi meeletu hulk inimesi seda arvab, isegi mehed 😊. Paljude arvamus ja minapilt on rikutud oskamatusest inimesest pilti teha ning sellest nutimaailmast, kus igaühe telefon on nagu fotoaparaat ning klõpsitakse suvalisi pilte oskamata jälgida inimest ja tema poose, ümbrust kui ka valgust ning suvalisi klõpse tehes jääbki inimene koledasti pildile, isegi kui tegelikult me inimest üldse sellisena muidu ei näe. Siis vaadatakse neid pilte, millest kujundatakse endale minapilt, et minust pilti teha ei saa ning ma pildile ei sobi ja ma olen kole. Tegelikult saab kõigist pilti teha ja nagu ikka pildistamine on kahe osapoole vaheline tegevus ja kui mõlemad osapooled panustavad küll siis ka ilusamat tulemust tuleb.

Kui nüüd minna sinna iseenda minapildi juurde, et ma olen inetu, ebaseksikas, ma ei saa midagi teha sest mul on sada ettekäänet miks miskit lihtsalt ei saa või mida ma ei ole. Mina isiklikult arvan, et igas naises võib olla miski see mis köidab, tõmbab kui ta ainult tahab ja viitsib endaga tegeleda. Absoluutselt kõik hakkab pihta iseenda peast ja mõtlemisest ning sellest, mis me ette võtame või kuidas me üldse asjadesse suhtume. Ma olen varem ka kirjutanud, et naise seksikus hakkab peale mõtlemisest ja enesekindlusest. Ole milline naine tahes aga kui sul on äge enesekindlus siis sellega niidad sa kõik.

Kui nüüd vaadata seda kahte pilti siis siin võib täpselt öelda, et vasakpoolne naine ütlebki endale kõike seda eituse faasi asja aga parempoolne naine ütleb elule jaa ja naudib seda täiega. Lugesin oma loosimise tekste kuidas nii paljud kirjutasid, et ma olen unustanud iseenda ja olen laste, töö, mehe kõrval jäänud tahaplaanile ja teisejärguline, kannan suuri lohvakaid riideid, olen kaalus juurde võtnud jne. Tegelikult kõik mis me elus toimub ja kuidas, on see kuidas me ise laseme asjadel nii toimuda. Kui sa käid juuksed sorakil ilma korraliku lõikuse või isegi värvita, ei hoolitse näonaha eest, kannad riideid mis ei rõhuta sinu keha positiivseid külgi, ei viitsi ennast liigutada ega tervislikumalt toituda ning leiad kõigele sada aga ja ettekäänet, siis viga on ainult sinus endas ja sina ise lood oma maailma ning mittekeegi teine selles süüdi pole ja näpp tuleb suunata iseenda poole. Kõik muutused hakkavad pihta sinu iseenda seest ning mõttemaailma muutmisest. Minu moto nagu ikka - kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab. Ole ise see muutus, mis sa näha tahad.