Ullalllaaa, mulle ikka need suuremad tüdrukud meeldivad ja võimalus taas teile super materjali näidata.


Pildistamise ajal ütlesin talle: „Need, kes elus kardavad, jäävad ilma nii paljust. Need aga kes julgevad proovida, katsetada ning elus asju ette võtta iseenda jaoks, elavad palju ägedamat ja külluslikumat elu.“ Ja tema on nii ilus ja äge naine, kes julgeb enda jaoks saada kogemusi ning olla iseendaga rahul. Ja ise olin pildistamise ajal ülevoolavalt rõõmus, et saan taas naisele näidata tema enda päris loomulikku ilu, ilma, et ma peaks teda näitama kellegi teisena, kes ta pole. Ma ei tea mitu korda ütlesin, et on tõesti nii ilus naine. Täpselt pildistades nii loomulikult, naturaalselt kõiges selles, mida ta on, võtmata sisse sunniviisilisi poose või kattes keha body või riietega, vaid kulgedes täiesti loomulikult ja vabalt. Ka talle endale meeldib, et piltidel naisi ei muudeta.


Olen täheldanud, et osadel naistel on ootus, et kui nad minu juurde pildistama tuleks siis mina teen piltidega imesid ning nad saavad kaotatud enesearmastuse tagasi. Pildistan ikka seda, mida päriselt näen ilma illusioone loomata aga tihti ongi see tegelikult naisele endale kohale jõudev tõde, et ma tegelikult olengi päriselt ilus sellisena nagu ma olen. Naised ise nendel piltidel ongi ise ilusad, sest töö on ju tellija materjalist. Paljudel naistel puudub oskus ennast vaadata ja imetleda, vaid on harjutud ennast enda sees maha tegema ning peeglisse vaadates endas vigu otsima. Ja siis lihtalt pildistan ja näitan neile iseendeid, avades nende silmi iseenda suunal. Kõigil naistel on see miski endale omane ilu olemas, tuleb lihtsalt osata vaadata.


Mina kannan enda sees üht mõtet, et kui inimene ei oska enda üle naerda siis kuskil on midagi väga viltu ning selle pildistamise üks osa on ka selles naljatlemise osas, kus mul oli ideefiks, mis aastaid juba olnud, et ma niiväga tahan pildistada uhkete tassikookidega, mis samas annaks huumoriga edasi mõtet - tahan ja teen mida tahan ja olen selline nagu tahan ning see pole kellegi teise asi. Elu on naermiseks, mitte nutmiseks. Ükskõik mida keegi teine arvab või mõtleb või ütleb, ennast armastades ei oma kellegi teise sõnad kunagi tähtsust, sest see pole sina ega sinu maailm. Enesearmastus on tugevus. Kellegi välimus ei muuda seda inimest paremaks või halvemaks kellestki teisest, vaid loeb see mis seal kesta sees inimesena on.


Nende tassikookidega oli nali muidugi ka see, et ta pole tegelikult üldse magusasõber ja minu pärast sõi ta ühe selle ülimagusa tassikoogi ära, et ma saaks neid pilte teha ja ta oli isegi valmis teist sööma aga mu süda poleks lubanud seda niikuinii teha, sest ka ma ise ei suuda seda ülimagusat suhkrust katet süüa. Aga minu arvates tulid väga vahvad pildid ja ta oli ise nii toredalt naerusuine koguaeg ja tõsine pea ei osanudki olla.


Ah naised, te olete tegelikult ilusad ja ägedad!