OH MY GOD – ma sain oma Maroko, mida olin nii kaua oodanud, et saaks seal pildistama hakata ja luua erilisi pilte.

Kui ma varem pole vist kunagi fotosessioonidel suurest ilu nägemisest ja rõõmust kaamera käes hüpanud siis nüüd ma küll hüppasin ja lasin ka üle huulte rõõmuhüüded (ja karvavõrdki piinlik polnud). Kõigepealt mina ja kui ma Mia Helenale näitasin siis hakkas tema kohapeal hüppama ja käsi plaksutama 😃. Ja nii me seal kahekesi rõõmustasime. Pildid, mis mind ennast võluvad ja räägivad minu hinge keeles, sest neis on minu jaoks teistmoodi sisu ja tunne sees. Aga kahjuks te ei näe neid nii suurelt ekraanil, nagu mina, mis annab osadele piltidele selle tõelise vau efekti, panen mõnipäev mõne pildi siia seinale eraldi ehk ka, siis näeb suuremalt.

Mis ma viimases video lives teile rääkisin ja näitasin? 😃 Ma olen siin poolteist kuud juba kõigile pakkunud seda Maroko stiilis stuudios pildistamist ja siiani polnud see mitte kedagi kõnetanud (mine tea, järsku nüüd ka ei kõneta😊) ja ma nii kibelesin, et saaks juba ja nüüd ma sain teha mitu sessiooni. Ma tahan seal ennast ka pildistada lasta, sest see koht on võrratu. Tegelikult ma ootasin seda juba aasta algusest, kui stuudio omanik salaja mõttest rääkis ühte seina Maroko stiili tegemisest ja juba siis olin ma vaimustuses ja jäin ootama millal see tuleb. Tuli aga tuli koos koroonaga, mis pani kogu elu meil kõigil nagu pausile.

Ma olen ka Marokos käinud ja seda umbes-täpselt 14 aastat ja üks kuu tagasi. Need värvid, need mustrid, need lõhnad, need turud, need maitseained, need savinõud, need majade uksekaared koos nende ustega… Ma jumaldan sooje värve ja nendes kõrberiikides on need värvid oma koosluses alati nii ilusalt erilised – punane, kollane, oranž, vana roosa lisaks sisse erilist rohelist ja sinist. Ja mul tuli praegu meelde, et ma tõin Marokost endale imelise heleda vanaroosa kapuutsiga kaftani, millega ma ise tahan seal endast pilti saada.

Aga seal võib teha misiganes pilte – buduaari, romantilisi paaripilte, erilisi perepilte, joogapilte. Ja nagu ma videos näitasin, pole seal ainult see Maroko sein, vaid seal on erinevad seinad ja ka terve valge ruumiosa ka veel, nii et luua saab täiesti erinevat loomingut ühes kohas.

Alguses kui pildistama hakkasime siis Mia Helena tahtis need roosad püksid ära võtta, millega ta stuudiosse tuli ja ma ütlesin kohe ei ei ei, mine nendega pildile, sest need sobivad nii hästi sinna. Ja nii huvitav on vaadata kuidas erinevad riided ja asjad piltidel omavahel kokku mängivad aga hoopis teise stiili loovad. Ning seda kaktust me kasutasime ikka ka täiega ära. Samuti tuli ta tegelikult portreepilte tegema ja ütles mitu korda, et tema buduaaripilte endast teha ei lase ja pole kunagi teinud aga kuidagi läks asi hoopis teistmoodi ja need pildid tulid õrnad, naiselikud, mängulised ja seda ainult lihtsalt ühe palja õlaga ja paljaste jalgadega. Nagu ma ikka kirjutanud ja rääkinud olen, et fantaasiat saab toota ka riietega. Pärast kirjutas mulle ka lause: "Pildid tulid vapustavad, said mind mu mugavusstsoonist täiesti välja :))

Mia Helena on ka varem minu juures pildistamas käinud ja nagu ta ütles, siis tema Instagrami konto üks kõige populaarsem pilt on minu tehtud ja see on esimese lingi all kohe kaanepildina küll mustvalgena, tal aga üleval värvilisena. Eelmine kord kui ta minu juures käis siis tegime temaga sellist teemat:

Rotermannis https://www.kadripurje.com/blogi/nagu-marylin-monroe/

Stuudios https://www.kadripurje.com/blogi/heledas-stuudios-portreepildistamine/