„Mina olen ilus!“


Need sõnad on võimsad sõnad, mida naised enamasti iseendale kunagi ei ütle. Viimasel ajal oma pildistamistel on see lause, mida ma õpetan naistele, tol hetkel, endast pilte vaadates ütlema. Ma näitan pildistamise ajal alati kõiki tehtud pilte jooksvalt ja aegajalt kuulen ma sealt vastu lauseid: „Uskumatu, et see ole mina!“, „See oleks nagu keegi teine!“ „Päriselt ka olen see mina või?“ ja see on koht kus mina ütlen, et kui sa nüüd neid pilte vaatad siis ütled kõval häälel: „Mina olen ilus!“. Naistele tundub seda alguses kummaline öelda ja sessiooni lõpuks juba ütlevad seda naeruga ja ma loodan, et nad jätkavad endale selle ütlemist ka pärast, sest see ilu mida nad piltidelt näevad ongi ju see, kes nad päriselt on ilma neid muutmata. Sest naised ongi ilusad aga nad on harjunud ennast sisemiselt iseenda kahekõnes maha tegema ja endas ainult vigu otsima ja pigem nägema negatiivset kui positiivset. Paljud naised on õppinud ennast maha tegevalt vaatama kui ka rääkima ning aegajalt ma näen pildistamisel kuidas otsitakse endas piltidel vigu. Osadel naistel on väga suur kinnisidee ja uskumus, mida neis kõike valesti on ning nad on selles täiesti veendunud. Naised on enda vastu väga karmid ja kui mehed näeksid, mis tormid naised enda sees üle elavad ja millel pole reaalsusega mingit pistmist aga fantaasia on piiritu. Piisab ühest pisikesest kommentaarist või väikesest kriitikanoolest ja selle põhjal on naine suuteline ennast täielikult maha tegema, mis võib jääda naist eluks ajaks tema sees saatma. On mõni lause mööda minnes öeldud, kasvõi lapsena, mis on kujundanud selle väikese üles kasvava lapse eluaegse minapildi ja teda saatvad kompleksid või mõnel lausa trauma. Ja on ka mehi, kes samamoodi sisemiselt põevad, nad lihtsalt kunagi ei räägi ega näita seda välja.


Sõnad „MINA OLEN…“ on kõige võimsamad sõnad meie elus, sest peale seda kahte sõna järgnevad sõnad on need, mis kujundavad kogu meie elu. See mida Sina nende kahe sõna järgselt ütled, on see, mida Sa usud ja see mis kujundab Sinu elu ning kontrollib Sinu otsuseid, mida Sina oma elus teed ning millist pilti Sa endast teistele kujundad. „Mina olen…“ kaks pisikest sõna, mis määravad ära Sinu elu kvaliteedi. Mis on see, mida Sina usud, mida Sina oled?

Usk iseendasse on üks olulisemaid asju. Usud Sa, et Sa oled võimas? Kui Sa usud, et Sa oled võimas siis oled suuteline saavutama mida iganes. Kui Sa usud, et oled võimeline midagi saavutama siis Sa selle ka saavutad. Usuga iseendasse oled Sa võimeline ületama mida iganes ja Sinul ei ole ees takistusi, sest millelgi muul pole Sinu üle võimu.


Las nende kahe sõna võim: „Mina olen…“ kujundab Sinu elu kõige võimsamal moel ja annab Sulle tiivad. Raputa maha enda seest ennast maha tegevad sõnad ja tõsta ennast üles. See kõik on Sinu enda kätes, mida saad Sina ise teha ja mida ei pea andma Sulle keegi teine. Sinu mõtted on võimsad, mis viivad Sind tegudeni. Sinu teod viivad Sind Sinu harjumusteni. Sinu harjumused viivad kestvate tulemusteni. Harjuta suunama oma mõtteid.


Mis on need sõnad mida Sina endale öelda võiksid? Mis on see muutus, mida Sa peaksid enda sees tegema selleks, et elada täisväärtuslikku enesega rahulolevat elu? Kui su mõtted on negatiivsed siis oled Sa harjunud negatiivset nägema ja seda ligi tõmbama. Sind saadabki negatiivsus, sest selle oled Sa iseendast ise loonud ja oma ellu toonud. Sina ise usud, et Sa väärid seda ja kui Sa ise seda tahad siis ongi see Su enda vaba valik. Mõtle, tunneta ja usu ning Sinust saabki see. Kui Sa mõtled, et Sa oled kole siis oledki enda jaoks kole kuna selle oled Sa endale ise loonud. Sina ise tahad seda näha ja Sina ise tahad endale nii teha ning seda sa endas ise otsid. See on Sinu enda sisemine valik. Kui Sulle ei meeldi midagi enda juures siis enamasti seda pole loonud teised, vaid selle oled loonud Sina iseenda sees oma kujutlusmaailmas, mis asub teises universumis ja mitte tegelikkuses. See mida Sina räägid, see mida Sina tunnetad ja see mida Sina usud… selleks Sa saad. Sinu mõtted muutuvad uskumuseks, uskumused kontrollivad Sinu elu. Tahad muutust siis muuda oma mõtteid ja uskumusi.

Räägi positiivsus oma ellu. Mida rohkem Sa räägid iseendale ja seda harjutad, seda rohkem hakkad Sa seda uskuma ja endas nägema. Sõnu mida Sa räägid ei ole lihtsalt sõnad, vaid neid tuleb Sul tunnetada ja Sa pead hakkama neisse usukuma. Mida rohkem Sa usud seda, seda rohkem hakkab see saama osaks Sinu identiteedist ning Sa hakkad käituma ka vastavalt ning see toob Sinu ellu muutused. Sinu mõtted loovad Sinu saatuse. Muutes oma mõtteid muudad Sa kogu oma maailma.

MINA OLEN ilus

MINA OLEN hea

MINA OLEN tark

MINA OLEN loov

MINA OLEN rikas

MINA OLEN osav

MINA OLEN terve

MINA OLEN lõbus

MINA OLEN piisav

MINA OLEN tugev

MINA OLEN võitja

MINA OLEN võluv

MINA OLEN lahke

MINA OLEN ustav

MINA OLEN helde

MINA OLEN piiritu

MINA OLEN leidlik

MINA OLEN kirglik

MINA OLEN põnev

MINA OLEN seltsiv

MINA OLEN hooliv

MINA OLEN kaunis

MINA OLEN vallatu

MINA OLEN avatud

MINA OLEN tänulik

MINA OLEN üllatav

MINA OLEN rahulik

MINA OLEN võimas

MINA OLEN edukas

MINA OLEN huvitav

MINA OLEN õnnelik

MINA OLEN meister

MINA OLEN imeline

MINA OLEN suhtleja

MINA OLEN sõbralik

MINA OLEN seksikas

MINA OLEN külluslik

MINA OLEN taibukas

MINA OLEN täis usku

MINA OLEN naeratav

MINA OLEN julgustav

MINA OLEN südamlik

MINA OLEN kartmatu

MINA OLEN armastav

MINA OLEN saavutaja

MINA OLEN abivalmis

MINA OLEN positiivne

MINA OLEN inspireeriv

MINA OLEN uuenduslik

MINA OLEN ainulaadne

MINA OLEN hämmastav

MINA OLEN hea kuulaja

MINA OLEN võimas looja

MINA OLEN suurepärane

MINA OLEN mitmekülgne

MINA OLEN endaga rahul

MINA OLEN seiklushimuline

MINA OLEN võimeline kõigeks

MINA OLEN rohkem kui oma keha

MINA OLEN valmis tegema muutusi

MINA OLEN keegi, kes paneb asjad toimima


MINA OLEN IME!!!


MINA OLEN JUMALANNA!!!

Sõnadel ja afirmatsioonidel on kõige võimsam vägi. Milline mantra nendest sõnadeks Sulle kokku tuleks ja mis Sina olla tahaksid ning millised need omadused Sind kõige rohkem kõnetavad? Kirjuta kokku oma mantra ja kui julged kirjuta siia postituse alla mulle ka. Väga huvitav oleks lugeda. Sõnad võivad hävitada ja sõnad võivad luua. Pane sõnad enda kasuks tööle.

Imelist pühapäeva hommikut ja nautimist teile ka!!!

Ja ehk kunagi jõuad ka Sina minuni, et näha mis ilu on Sinus. https://www.kadripurje.com/buduaar/