Appi see on lihtsalt nii äge. Ma olen mitmeid kordi tahtnud RÕÕMUST TEILE KARJUDA mis emotsioone ma see suvi naistega saanud olen aga ma lihtsalt ei saa alati teile pilte näidata ning ma siis siinpool arvutit säran omaette, tundes ülimat rõõmu oma töö üle, olles tänulik selle usalduse eest mida ma naistelt saanud olen. Ma ei tea kuidas seda minu emotsiooni teile siin edasi anda aga kui mulle kirjutavad või helistavad naised: „Kadri, sa oled küll ainukene kellega ma seda üldse teeks ja kas sa pildistaks minust ka buduaaripilte.“ ja neil naistel on üks ühine asi. Seega miks ma ise siis nii vaimustuses olen on see, et tegelikult nende naiste täiskasvanud lapsed on mu kaamera ees käinud igas variandis, ehk siis kui lapsed on perepiltidele, portreepiltidele ka buduaari minuga teinud siis nüüd on järg jõudnud emadeni, kes on juba ise vanaema staatuses. Aga see emotsioon mida ma jagada olen tahtnud on seotudki naiste vanusega. Seega on minu juurde leidnud tee naised vanuses 50+ (enne piirdus see ümber selle numbri) kuni kuni kuni kuni jah nüüd tuleb nii äge number, sest käis ka naisterahvas vanuses ilusa numbriga 60 lisaks kõigile neile 50+ naistele kes on see aasta tee minuni leidnud. Ja siis ma mõtlen, et on ikka nii kihvte naisi, kes ei lase ennast raami panna vaid teevad enda jaoks seda mida nad tahavad ning nad ei arva, et nemad ei kõlba – says who???. Kõik hakkab pihta sellest, et sa usaldad elu ja lased sellel ennast kanda ning viia täide oma unistusi ja soove. Piirid ja mõttemallid seame me endile ise. Aegajalt naiste endi poolt näeb seda suhtumist, et noh 30selt ääri veeri võiks teha ja siis kui mul tuleb topelt seda vanust kaamera ette ütleks ainult – wohoooooooo bring it on girls, we only live once.

Pildiolev naine on üks neist naistest ja teate see emotsioon on veel teistmoodi äge. Temast on kunagi oma 35 aastat tagasi ühe sessiooni käigus tehtud imeilusad aktipildid kui ta käis ühele fotograafile modelliks ning mul oli nii huvitav ka neid näha. Ja nüüd tuli ta uuesti minu juurde, küpsema, pehmema ja naiselikumana, naine, kes on kasvatanud üles trobikond toredaid lapsi ja on ka arvamusel ning toetab mõtet, et iga naine võiks lasta endast selliseid pilte teha enda jaoks. Öelge nüüd, et see naiselikkus pildil ei ole ilus – on ja täiega, päris naine oma loomulikkuses ja naturaalsuses sellisena nagu ta on. Minu töö on näidata ja toetada naise enda naiselikkust sellisena nagu ta on ja mitte luua illusioone millestki mis me ei ole, vaid olla oma piltidega aus. Ja ma olen ka arvamusel, et minu juurde jõuavadki ainult need naised, kes peavad minu juurde jõudma, kes on minu õiged kliendid. Kõigil kel on misiganes ettekäänded ja suhtumised ei olegi määratud minu kaamera ees olla. Minuni jõuavad minu inimesed, kes tunnevad, et mina ole nende inimene ning see ongi hea. 😊

Ja selle naisega veel, et kuna ta on valge armastaja siis terve ta kodu on hele ja valge ning see on alati minu jaoks unistute stuudio ja kodu kus pildistada. Pidime pildistama temaga tegelikult looduses, kui läksin meiki ja soengut tegema ning majast me välja ei saanudki, sest seal tulid parimad pildid mida üldse saada.

Seega naised näpud püsti, kui olete arvamusel, et vanus on kõigest number passis ning elada võib igaüks enda jaoks nii nagu tema tahab. Only The Sky is The Limit. Julge olla Sina ise ja teha asju nii nagu Sina tahad. 😜